Nyt nyt....Vi kommer forbi til opmåling hver mandag i lige uger. Det koster 500,- som refunderes, hvis i bestiller hos os. Ring på 26335796

 

LavprisSmedejern.dk - historien

Mit navn er Stefan Faigh Graage Pelle og jeg er medejer af LavprisSmedejern.dk. Jeg driver virksomheden sammen med Mikael Simonsen, der startede virksomheden op for 8 år siden, og som er i gang med at overdrage Lavprissmedejern til mig over de næste par år.

Fokus i Lavprissmedejern.dk er yderst konkurrencedygtige priser (nok ofte Danmarks laveste) og samtidig et godt øje for kvalitet, design og kundeservice. Vi vil gøre næsten alt for at vores kunder er glade og tilfredse.
Mikael fik ideen til LavprisSmedejern.dk da han stod og manglede en flot smedejernsport - til en god pris - til sit landsted. Kravet var egentlig enkelt - godt udvalg, rimelige priser, ordentlig service og faglighed. Der var et hul i markedet, og Mikael startede Lavprissmedejern op.
Ønsker du det samme, når du skal købe smedejernslåger, smedejernsporte og smedejernshegn - så er LavprisSmedejern.dk også for dig!

Med Mikaels baggrund som klejnsmed og senere produktionsingeniør, har vi kunnet finde en leverandør, der har den helt rigtige balance mellem pris og kvalitet - og sikrer sikker transport i hele landet.
Min baggrund som maskinarbejder og mange års erfaring som montør og smed, gør at vi supplerer hinanden godt - og jeg har fokus på kunderne, på montering og eventuelle tilrettelser. Alt smedejern udsendes fra Ærø, hvor jeg bor, centralt mellem Fyn, Sjælland og Jylland, og med lave kvardratmeteromkostninger. Vi dækker naturligvis hele Danmark.

Fælles for os begge er, at vi er meget bevidste omkring vores valg af leverandør for netop at have den bedst mulige kvalitet til fornuftige penge. Vi køber vores smedejernslåger, smedejernsporte og smedejernshegn hos vores leverandør, som på grund af stor omsætning kan sikre lave produktionspriser i en meget tilfredsstillende kvalitet.

Vi køber primært ind i Polen & Bulgarien, hvor der er stor tradition for at bruge smedejernslåger, smedejernshegn og smedejernsporte, som en smuk måde at præsentere sin bolig på. Prisniveauet er derfor meget fornuftigt, og håndværket i orden.. For ikke at gå på kompromis med kvaliteten, har vi hos LavprisSmedejern.dk desuden valgt både at varmgalvanisere og pulverlakere samtlige af vores smedejernsprodukter.
Som håndværkere er kvalitet utrolig vigtig for os - men vi har også måttet erkende at den dyreste løsning ikke altid er alle pengene værd og at en meget lavere pris kan give en lige så god løsning. Det kalder vi Kvalitet til lavpris - og det er det LavprisSmedejern.dk kan tilbyde dig.
Der er mange måder at købe en smedejernsløsning på... og vi kan hjælpe dig uanset hvilken du foretrækker.