Altaner hos AltanDesign
- en del af LavprisSmedejern.dk

Vi har over 12 års erfaring i branchen – hvilket giver dig den garanti du skal bruge når du skal have lavet din altan. Vi giver dig en professionel og veleksekveret løsning og det er uanset dit behov.

AltanDesign er en del af LavprisSmedejern siden vi blev certificeret med ISO9001 og EN 1090-1. Hvilket gør os klar til at lave komplette altaner.

LavprisSmedejern blev dannet på idéen om at smedejern er den absolutte flotteste løsning, når du vil sikre børn og husdyr ikke løber ud på vejen, når du vil gøre livet lidt mere besværligt for udbudne gæster, når du er træt af at klippe hækken, male stakittet eller når du blot ønsker at give din bolig en flot og effektiv opgradering.

Få et uforpligtende tilbud på din næste altan

Vi leverer til hele DK fra vores centralt placeret lager på Ærø

Unikke designs i dansk kvalitet

Ligesom med LavprisSmedejern, så går vi op i den danske kvalitet og de unikke designs. Dette opnår vi kun ved at være de bedste, så vi udfordre hele tiden og selv med komplekse opgaver.

Vi har et hav af glade kunder og det er vi ikke kommet sovende til. Vi sørger for alt, så du slipper for at bekymre dig om din nye investering i din bolig. Når det kommer til altaner, så står vi for opmåling, myndighedsgodkendelse og montage. Så slap af og glæd dig til din nye altan.

Materialer valgt med omhu

Materialerne brugt til din næste altan vil blive valgt i omhu. Vi går meget op i at den altan du skal have, er af den bedste kvalitet. Nok er udseendet vigtigt, men ligeså vigtigt er holdbarheden og kravet til den minimale vedligeholdelse.

Vi er eksperter i smedejern, hvilket gør os klar til at varetage enhver opgave med smedejern. Flere og flere kunder efterspurgte altaner, så vi er nu certificeret og klar til at bygge din smedejerns altan.

Vil du have inspiration til hvordan din altan kunne se ud, så tag et se 10 udvalgte designs under “10 unikke designs“. Disse designs kan vi med lethed lave til din altan og skulle du ønske et andet design, så løser vi det også.

Placeret i idyl på Ærø

Vi har lokation på Ærø, men det holder os ikke fra at komme godt rundt i Danmark. Vi kører gerne langt for at få monteret din altan. For os handler det om at lave smukke og unikke altaner – ikke om hvor langt vi skal køre.

Er du i tvivl om vi er den rette til at lave din altan? Så sender vi altid et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Beskriv dine ønsker og forventninger, så vender vi tilbage med en pris. 

Scroll to Top

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Få et uforpligtende tilbud på din næste altan

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.