Smedejernsgelænder

Smedejernsgelænder i høj kvalitet

Hos Lavprissmedejern tilbyder vi smedejernsgelændere af høj kvalitet, som tilpasses efter bygningen stil og til ønskede egenskaber. Vi laver smedejernsgelænder i forskellige designs for at komplimentere bygningen og skabe harmoni i bygningen helhed. Et solidt smedejernsgelænder i høj kvalitet sikrer ligeledes sikkerhed ved trapper, altaner og omkring huset. Du har fri mulighed for at komme med ønsker til design, længe, højde og form på produktet. Alle vores produkter og priser er vejledende.

Generelt om vores smedejernsgelænder

Et Smedejernsgelænder tjener flere formål. Foruden at være visuelt appellerende, skaber et smedejernsgelænder en solid sikkerhedsbarriere. Hos Lavprissmedejern leverer vi smedejernsgelænder til udendørs trapper, balkoner og andre steder hvor der er behov for en sikkerhedsbarriere. Alle vores smedejernsgelændere er varmgalvaniserede og pulverlakerede for at sikrer minimalt vedligehold. Vi laver tilpassede løsninger, hvis du mangler krav til specifikke mål og design. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Hvis du har spørgsmål omkring, hvilket smedejernsgelænder og design der passer til dig, så kontakt os for en uforpligtende snak på tlf. 31 70 10 00.

Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Hvornår er det påbudt at have gelænder?

Alt efter by og område gælder forskellige bygningsreglementer og krav til, hvor høj en trappe skal være, for at der kræves gelænder. Ofte gælder det, at trapper på over én meter, skal sikres med et gelænder. Det kan være til huse som har et hævet indgangsparti, eller på trapper som fører til balkoner og loftetager. På trapper hvor der ikke kræves et gelænder, er det fortsat en god idé at installere et solidt gelænder, for at sikre støtte til brugerne og undgå uheld.

Et gelænder kan i særdeleshed være anvendeligt under svingende vejromstændigheder, der kan gøre trappen meget glat. Hos lavprissmedejern står vi klar med hjælp og rådgivning, så du får designet og installeret et gelænder, der lever op til gældende lovkrav og passer til den ønskede stil.

Hvis du skal bruge andet end galvaniseret gelænder, så har vi også smedejernsporte og smedejernslåger, som kan komplimentere gelænderet.

Hvorfor vælge et gelænder i smedejern?

Der er mange gode grunde til at vælge et gelænder i smedejern. Smedejern er et hårdført materiale, som tåler vind og vejr, og derfor er et veloplagt valg til at sikre en udendørs trappe. Smedejernsgelænder er tilmed et stærkt materiale, som skaber høj sikkerhed omkring trapper og balkoner. Desuden er smedejern et alsidigt materiale, som kan bearbejdes og formes i en lang række af designs.

Her er mulighed for at skabe et unikt og stilfuldt gelænder, som fremstår æstetisk og komplimenterer husets stil. Ikke nok med det, gør pulverlakeringen og varmgalvaniseringen af smedejernet, at dit gelænder bliver nemt at vedligeholde.

Scroll to Top

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.