Altan Værn

Altan værn i smedejern med kvalitet for øje

Vi tilbyder et bredt udvalg af smedejernsværn, altan værn. Det fungerer efter samme princip som ved port og låger, hvor vi på fleksibel vis kan levere en skræddersyet løsning, der matcher dine ønsker.

Når du bestiller en af vores smedejernsværn, altan værn, så får du et produkt med en stabil og kraftig kvalitet, der holder år efter år. Dette sikres og efterprøves af vores dygtige og fagligt kompetente smedearbejder, der har stor håndværksmæssig erfaring.

Vi har valgt både at varmgalvanisere og pulverlakere vores produkter for at sikre maksimal holdbarhed og minimal vedligeholdelse af dit altan værn. Varmgalvanisering betyder, at vores smedejern ”dyppes” i zink, der modstår rust meget bedre end jern – og dermed øger smedejernslågens levetid markant. Derefter pulverlakerer vi smedejernet sort for at sikre en slagfast og ensartet overflade.

  • Tag kontakt for uforpligtigende tilbud

Har du spørgsmål omkring vores smedejernsværn, din altan eller produkter generelt, står vi altid klar til at vejlede og rådgive dig. Har du ønsker om en helt anden type smedejernsværn, så kan du altid kontakte os. Vi er yderst fleksible og kigger gerne på mulighederne med henblik på at finde den bedste løsning til dig.

Et komplet altanværn du kan forholde dig til

Du har mulighed for at købe en komplet løsning, da vi ligeledes tilbyder montering af værnet. Et typisk værn vil være placeret rundt på altanen, men der findes naturligvis også andre formål, hvor værnet kommer til sin ret. Har du svært ved at finde det helt rette design eller har du ønsker om specialmål, kan du ringe til os på tlf. 26 33 57 96. I fællesskab finder vi frem til den helt rigtige løsning, der matcher dine behov og imødekommer dine ønsker.

Scroll til toppen

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.